‘Compra aquí i aparca gratis’, la campanya estival per incentivar el comerç local

Comparteix

Un estiu més, l’Ajuntament ha posat en marxa aquesta campanya per incentivar les compres al municipi. En funció a l’import, es podran gaudir de fins a 2 hores d’estacionament gratuït. La promoció estarà vigent fins al 14 de setembre.

Els descomptes comencen a partir d’una compra superior a 5 euros, que equivalen a 15 minuts d’aparcament de franc. Com més alt és l’import, més minuts gratis es disposen. Això sí, els tiquets no són acumulables i s’han d’utilitzar el mateix dia de la compra. La regidora de Turisme i Comerç, Maite Boquera, afirma que és una iniciativa per potenciar el comerç local. 

L’any passat, gairebé dues mil persones van aprofitar la campanya ‘Compra aquí i aparca gratis’ per gaudir d’estacionament gratuït. Els descomptes només són vàlids pel pàrquing soterrani Escoles Velles. En el cas de l’aparcament de superfície Llibertat ofereix un preu d’1 euro per hora durant les tres primeres, i 3 euros per hora a partir d’aleshores.

Comparteix