L’art gràfic i poètic es mesclen a ‘Sense vol’

Comparteix

Es tracta d’una exposició d’una dotzena de quadres amb figures minimalistes, elaborades amb els canons de les plomes, que estan acompanyats per versos. La mostra es pot visitar al CIP fins el 31 de juliol.

L’artista gràfica Sefa Garcia i la poeta Àngels Puente han unit els seus dots artístics en aquesta exposició de caire minimalista i poètica, que dona una altra vida a les plomes dels ocells. Garcia explica d’on va sorgir la idea. 

A partir d’aquí, Puente va escriure un vers per a cada quadre, ambientat en una temàtica mediterrània. Tot i això, Puente explica que dels versos ha acabat sortint una poesia.

L’exposició es va inaugurar el passat diumenge amb l’actuació de Versus a Cors. L’horari de visites és de dilluns a diumenge, d’11 a 14 h i de 17.30 a 20.30 h, al Centre d’Interpretació de la Pesca de l’Ametlla de Mar.

Comparteix