Gran celebració dels 25 anys de la Diada dels Fideus Rossejats

Comparteix

Diumenge, el port pesquer de l’Ametlla de Mar va omplir-se de visitants que van gaudir del típic plat mariner, mentre una trentena de caleros concursaven per endur-se un dels populars premis. Una festa gastronòmica que es consolida amb relleu generacional.

Prop de 1.000 degustacions de fideus rossejats es van servir en aquesta jornada gastronòmica que enguany celebrava el seu quart de segle. A banda, també es van poder degustar unes 900 racions polp amb patates i seitó fregit, acompanyat dels vins de la DO Terra Alta. L’alcalde Jordi Gaseni remarca la importància de conservar aquest típic plat.

I és que tant velles com noves generacions, des de bon matí, ja preparaven les seves paelles per aspirar a ser els guanyadors dels fideus més puntuats pel jurat. Els sis premis, de 150 euros cadascun, se’ls van emportar les colles de Cristina Borràs, Teresa Domènech, Rafel Martí, Victor Borràs, Gemma Pascual i Núria Pallarès.