El ple aprova les dedicacions de l’equip de govern i les retribucions dels regidors

Comparteix

L’alcalde serà l’únic amb dedicació exclusiva i els regidors a govern tindran diferents dedicacions parcials. L’oposició va mostrar el seu desacord pels sous.

S’aproven les retribucions de l’equip de govern de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar. El ple de tràmit d’aquest dimecres va servir per definir quines dedicacions tindran els regidors i els sous que percebran. També es va donar compte del nou cartipàs, que s’estructura en l’alcaldia i set regidories.

L’alcalde serà l’únic que tindrà una dedicació exclusiva i cobrarà poc més de 3.000 euros bruts mensuals. La resta de regidors del govern municipal tindran dedicacions parcials, tot i que diferents. Jani Brull, Vicenç Llaó i Antonio Espuny –el darrer només fins a final d’any– percebran un sou pròxim als 2.300 euros bruts mensuals.

En el cas de Jordi Llaó, rebrà uns 1.800 euros bruts mensuals. I Mayte Puell, Maite Boquera i Joan Manel Tello cobraran poc més de 1.000 euros bruts mensuals. La resta cobraran un màxim de 350 euros mensuals per assistències al ple. L’aprovació dels sous va comptar amb els vots favorables del govern d’ERC i Entesa, mentre que Junts i Cs van votar en contra.

Jordi Gaseni és l’alcalde i portaveu d’Esquerra Republicana:

Antonio Espuny és portaveu d’Entesa per la Cala:

Joan Pere Gómez és el portaveu de Junts per l’Ametlla de Mar:

Josep Maria Figueres és el portaveu de Ciutadans:

La resta de punts van ser aprovats per assentiment, com ara la periodicitat dels plens, de les juntes de govern o les comissions informatives, així com els nomenaments dels càrrecs per les societats municipals. També va prendre possessió del càrrec la regidora d’ERC Mayte Puell, qui no va poder fer-ho al ple d’investidura per la seva recent maternitat.