Fer-se una selfie als punts Instagram del municipi pot tenir premi

Comparteix

L’Àrea Municipal de Turisme ha impulsat, per aquest estiu, un original concurs fotogràfic que servirà alhora per  promocionar els atractius de la població.

Els participants s’han de fer una selfie, de la manera més original possible, en algun dels tres punts Instagram i compartir-lo amb les etiquetes #SelfieAmetlladeMar i #AmetlladeMar, així com seguir el compte oficial de @turismeametllademar.

La regidora de Turisme, Maite Boquera, comenta que per facilitar trobar els tres punts Instagram han publicat algunes pistes.

Entre les fotografies publicades fins a l’11 de setembre, se sortejarà una nit a l’hotel Alguer, una excursió en barca amb Mementos Serveis Marítims i una visita guiada pel centre històric de l’Ametlla de Mar. Les bases estan disponibles a www.visitametllademar.com.

Comparteix