Una desena d’alumnes d’escoles cooperativistes de Madrid salpen de l’Ametlla de Mar per participar en el projecte Bitácora

Comparteix

Aquest dissabte van començar una travessia amb vaixell, de set dies pel mar Mediterrani, que busca apropar-los la cultura marinera.

Els joves participants al projecte viuran una setmana al mig del mar viatjant fins a les illes Columbretes, l’illa de Cabrera i la de Dragonera. Ho faran navegant a bord de la goleta Alania d’Ecocharter, un vaixell que té una filosofia 100% ecològica. Dani Méndez és el propietari de l’embarcació:

Precisament durant la travessia faran classes pràctiques d’ecologia marina, a càrrec de professors especialitzats en educació ambiental, també faran activitats com el busseig o podran avistar cetacis. Per aconseguir una de les places, els alumnes han hagut d’elaborar un treball multidisciplinari sobre el Mediterrani, enfocat a les dones oceanògrafes.

Comparteix