La tradicional revetlla de Sant Joan es viurà a l’Ametlla de Mar

Comparteix

La nit de Sant Joan es consolida un any més als carrers més cèntrics del municipi, a la platja de l’Alguer i al Club Nàutic on no hi faltaran els eixos vertebradors d’aquesta festa: el foc, la música, el ball, el cava i la coca de Sant Joan.

La nit més curta de l’any arrencarà a les 21.30 h des de davant de l’Ajuntament, on els Dimonis de Rasquera començaran una cercavila fins a arribar davant l’Oficina de Turisme on s’iniciarà el correfoc, que seguirà fins al passeig Marítim. La flama del Canigó arribarà per mar, de la mà de les remeres, perquè les Pubilles encenguin la foguera de la platja de l’Alguer.

La festa es traslladarà, a partir de les 23.30 h, al Club Nàutic on hi haurà l’actuació de l’Orquestra Neo. El cava i la coca de Sant Joan que es repartirà entre els presents serà gentilesa del Club i del Restaurant Nàutic. A més, els restaurants del carrer Major, la plaça del Canó i la plaça Catalunya també organitzen actuacions per amenitzar la revetlla.

Comparteix