La Cala s’engalanarà aquest diumenge de flors i colors amb motiu de les Catifes de Corpus

Comparteix

Aquesta festivitat, que compleix 35 anys, guarnirà d’un quilòmetre i mig de carrers al centre històric de la població. Les agrupacions veïnals i les entitats que hi participen ja ho tenen tot a punt per confeccionar-les.

Encara que el dia de lluïment és diumenge, és la nit anterior quan hi ha un intens treball de les veïnes i veïns de la població. De fet, ja fa setmanes s’estan recollint materials vegetals al camp i també s’estan tintant les pedres i els safatans, que s’utilitzaran per fer les catifes. Una de les veïnes participants, Gemma Margalef, avança el disseny d’un dels carrers.

El trajecte florit transcorre des de la plaça de l’Església, passant pels carrers Bruc, Andreu Llambrich, Llibertat, Pau Casals, Plaça Nova i Prim. Un recorregut que diumenge a la tarda, faran els xiquets i xiquetes que han fet la Primera Comunió enguany, durant la processó de Corpus. S’espera que la coincidència amb Sant Joan faci augmentar el nombre de visites.

Comparteix