El Dia Internacional de la Gent de Mar està dedicat a les dones

Comparteix

Per celebrar-ho, l’Escola Nauticopesquera organitza diumenge una jornada d’activitats marítimes adreçades exclusivament al públic femení. La consellera de Pesca, Teresa Jordà, inaugurarà la jornada.

Al llarg de tot el dia, es realitzaran activitats d’iniciació i descoberta de la mar, organitzades i guiades per dones que formen part de l’Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya. Per exemple, es podrà practicar vela lleugera, rem en muleta, snorkel, windsurf o paddle surf.

També es podrà gaudir d’un bateig de mar amb la goleta Imar Primer per la costa de l’Ametlla de Mar. Totes les activitats s’oferiran gratuïtament. Les del matí estan reservades a les dones proposades per les entitats i a la tarda hi podran participar totes les dones que ho desitgin.

Frederic Valls és el director de l’Escola Nauticopesquera:

D’altra banda, al port pesquer s’oferirà la possibilitat de conèixer el món de la pesca amb tallers sobre nusos, xarxes i cordam guiats per l’Associació Catalana de Dones de la Mar, i d’altres de pesca sostenible, de vaixells i arts de pesca, de realitat virtual i de residus.

Comparteix