Un nou col·lector evitarà que les totes aigües residuals passin pel centre

Comparteix

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha tret a licitació les obres de construcció dels nous col·lectors que permetran connectar la xarxa de sanejament de la zona sud del municipi directament a l’estació depuradora. Aquest és un pas important per solucionar els problemes del clavegueram al nucli urbà.

El projecte inclou l’execució de dos trams, un a l’altura del peatge de l’AP-7 i l’altre paral·lel al vial de servei de l’autopista. També la posada en funcionament de noves estacions de bombament. Amb aquesta actuació, s’evitarà que les aigües residuals de la part sud del terme hagin de passar per tot el centre històric. Jordi Gaseni és l’alcalde en funcions:

Aquesta inversió, de prop d’un milió d’euros, era una de les reclamacions de l’Ajuntament per solucionar un problema històric al municipi. Tot i això, l’ACA té pendent diversos projectes com l’ampliació de la depuradora actual i la construcció d’una nova per abastir el sanejament de les urbanitzacions nord, que actualment ja està en vies d’estudi.

Comparteix