Robòtica, informàtica, aplicacions mòbils i ordenografia són les temàtiques de l’oferta formativa que s’oferirà durant l’estiu al Telecentre

Comparteix

Des d’aquest dilluns, estan obertes les inscripcions pels cursos adreçats a joves entre 6 i 16 anys.

Programar i dissenyar un robot, utilitzar diversos softwares o crear una aplicació mòbil pròpia són algunes de les propostes que els joves del municipi tindran al seu abast, aquest estiu, en diferents horaris, durades i preus.

En total, són cinc els cursos que s’impartiran al Telecentre: ordenografia (inicial i continuació), robòtica Lego amb Scratch o Mindstorms EV3, entorn Windows 10 i Google Drive, i programació d’una app. Maria Marsal és la regidora de Formació i Treball en funcions:

Les persones interessades en realitzar alguna d’aquestes propostes, ja es poden inscriure al mateix espai formatiu. Cal recordar que les places són limitades. 

Comparteix