La façana marítima s’omple d’activitats en la Fira de la Mar

Comparteix

L’Ametlla de Mar ha celebrat un cap de setmana dedicat al turisme nàutic, que s’ha complementat amb xerrades i tallers mediambientals per posar en valor l’essència mediterrània de la població.

Una desena d’empreses turístiques del municipi han participat en la primera edició d’aquesta Fira, oferint les seves experiències nàutiques a preus populars. El busseig, el caiac, les motos d’aigua i les sortides amb vaixell han estat algunes de les més demandades.

Per complementar les propostes nàutiques, s’han fet nombroses activitats tant dissabte com diumenge. Entre les més populars, destaca la recreació de la subhasta cantada a l’antiga Confraria –l’actual CIP– on també es va poder veure com es remenden les xarxes.

Damià Llaó és el gerent de l’Àrea Municipal de Turisme:

Una de les activitats paral·leles de la Fira de la Mar, l’exposició ‘Marviva’ de l’Agència de Residus de Catalunya, que mostra els residus recollits pels pescadors, continua instal·lada al Centre d’Interpretació de la Pesca i es podrà visitar fins el 23 de juny.

Comparteix