L’Ajuntament referma el seu compromís amb Creu Roja pel servei de socorrisme a les platges i la col·laboració en l’atenció social al municipi

Comparteix

Aquest dimecres, l’alcalde en funcions Jordi Gaseni va signar el conveni anual amb l’organisme, que ascendeix a 88.700 euros, per finançar els projectes i serveis que presta l’assemblea local de l’Ametlla de Mar.

El punt més destacat és la prevenció, vigilància i socors en les cinc platges de Bandera Blava –l’Alguer, Pixavaques, Cala Forn, Sant Jordi i Calafató–, que s’iniciarà el pròxim 1 de juliol. Aquest acord implica que Creu Roja aporti tant els recursos humans, coordinadors i socorristes, com els logístics, embarcació i equips de rescat, per tal de prestar el servei.

D’altra banda, la subvenció també permetrà finançar part de les ajudes de suport social que gestiona l’assemblea local –com les d’exclusió residencial, de necessitats bàsiques, de prevenció escolar i de joguines per educar–, i del repartiment d’aliments a famílies amb pocs recursos econòmics derivades des dels Serveis Socials de l’Ametlla de Mar.

Comparteix