La natació calera frega els podis a la Final de Catalunya

La secció de Natació de l’AME de l’Ametlla de Mar va fregar el podi en dos de les 13 proves que va disputar a la Final de Catalunya dels Jocs Esportius Escolars de Natació que van tenir lloc dissabte a Igualada.

9 integrants de la secció de natació es van classificar per a la final, tot i que finalment Clàudia Samarra no hi va poder assistir. Finalment van participar en 14 proves de les quals, en 7, ho van fer a les sèries ràpides.

Els millors resultats es van assolir en categoria cadet on Víctor Jiménez amb una 4a posició, es va quedar a un segon del podi en 100 m papallona. De la mateixa manera, Aitor Boyer i Artur Juaranz amb un 4t i 5è lloc també van estar molt prop en 100 m braça. Boyer va assolir també una 5a posició en 100 m crol. Jordi Enamorado va assolir una 6a posició en 100 m papallona i un 9è lloc en 100 m braça. Tots ells van aconseguir rebaixar les seves marques personals.

A la categoria Aleví, Ian Margalef va aconseguir un 7è lloc en 50 m esquena i un 12è lloc en 50 m braça, Núria Pinyol, 8a posició en 50 m braça i 10è lloc en 50 m papallona, Ona Martí, va classificar-se 16a en 50 m esquena i 14a en 50 m braça, i Biel Ferri, un 12è lloc en 50 m crol.

Tot i no assolir cap podi a la Final de Catalunya, aquesta ha estat la millor temporada de la natació calera amb un total de 36 podis, 12 en l’àmbit comarcal i 22 en l’àmbit territorial

Dissabte dia 22 la secció de Natació de l’AME de l’Ametlla de Mar clourà la temporada amb l’organització d’una competició domèstica a les piscines del CEM La Cala, en la que també hi podrien participar el Club Natació Tortosa i el Club Natació Amposta.