El Centre d’Atenció Primària de l’Ametlla de Mar amplia el seu quadre mèdic

Comparteix

Als equips de medicina familiar i de pediatria, s’han incorporat una nova metgessa i dues infermeres per reforçar l’atenció i millorar la qualitat assistencial.

Aquest increment de personal facilitarà una millor organització de l’equip, que en els darrers estàndards de qualitat assistencial (EQA) va obtenir la millor puntuació de Catalunya en pediatria. El director del CAP, Enric Bachrani, comenta l’ampliació de la plantilla.

De cara a l’estiu, hi haurà noves ampliacions per reforçar l’atenció primària davant de l’afluència turística del municipi. Aquestes millores se sumen a les que s’han fet en els darrers temps, com l’ampliació del servei de pediatria o la creació de l’equip de salut mental.

Comparteix