Les Dones Endavant exposaran els seus treballs de patchwork i manualitats al parc Bon Repòs

Comparteix

L’associació de dones de l’Ametlla de Mar mostrà, aquest diumenge al matí, els treballs de patchwork, els quadres de pintura i d’altres treballs que han estat realitzant les sòcies de l’entitat durant tot el curs.

Serà en l’onzena edició de la Mostra de Patchwork i Manualitats al carrer. Enguany, com a novetat, es farà un concurs de mantells individuals amb tècnica de patchwork, temàtica lliure i obert a tothom. La data límit d’entrega dels treballs serà el mateix diumenge, fins a les 11 h del matí. Cinta Garcia és la presidenta de les Dones Endavant.

Durant la Mostra, que tindrà lloc de 10 a 14 h del matí al parc del Bon Repòs, es farà el lliurament de premis del concurs. Un jurat expert en el món del patchwork valorarà els mantells presentats i atorgarà un primer, un segon i un tercer premi. Amb aquesta exposició al carrer es clou el curs per a l’associació de dones caleres.

Comparteix