El Racó dels Joves es torna a posar la gorra en suport als nens amb càncer

Comparteix

L’associació juvenil calera col·labora, un any més, amb la campanya ‘Posa’t la gorra’ que organitza l’AFANOC, per sensibilitzar a la societat, donar a conèixer l’existència del càncer infantil i recaptar fons per ajudar als menors que pateixen la malaltia i les seves famílies.

Aquest és el sisè any que el Racó dels Joves participa en aquesta bona causa posant a l’abast de la població calera les gorres. Enguany, es pot col·laborar adquirint només la gorra per 7 euros o bé, com els anys anteriors, la gorra juntament amb l’entrada a PortAventura pel 8 de juny, que és quan té lloc una festa popular, per 21 euros. 

El disseny d’aquesta edició ha anat a càrrec de l’Agatha Ruiz de la Prada, que ha creat una gorra amb un fort impacte visual gràcies a la vivacitat dels seus colors. La dinamitzadora del Racó dels Joves, Sònia Ruiz, recorda que el punts de venta de la gorra són l’Espai Jove Bon Repòs i l’oficina de la regidoria de Joventut, a l’Ajuntament.

Els diners recaptats es destinaran a millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies, donant atenció psicosocial integral, adequant hospitals, acollint els familiars a la Casa dels Xuklis i fent l’acompanyament des de les delegacions que disposa l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, com ara a Tarragona.

Comparteix