26M: Minut a minut

Comparteix

Segueix la jornada electoral de les eleccions municipals i europees a l’Ametlla de Mar.

.

21.30 h Arrenca l’escrutini de les eleccions municipals. Segueix-lo en directe gràcies al recompte a temps real de La Cala RTV.

21.00 h Comença la primera tertúlia de la nit electoral amb la coordinadora de La Cala per la Indpendència Montse Gonzàlez, el portaveu de Plataforma Calera Joan Font, i el politòleg Franc Llaó.

20.30 h Ja està en marxa el recompte electoral de les eleccions europees. Avancem la possible xifra de participació al municipi

20.00 h La participació podria fregar el 70%, superior a la del 2015 però inferior a la del 2011. Ho coneixerem després dels recomptes. Hem parlat amb l’exfuncionària Maria Teresa Nolla sobre què passa un cop tancat el col·legi.

19.30 h A punt per tancar les portes del punt de votació, escoltem les reaccions dels cinc candidats a l’alcaldia quan han emès el seu vot, aquest migdia.

18.30 h Participació 18 h

18.00 h Butlletí 18h

17.00 h Els candidats a l’alcaldia han fet les primeres valoracions de la jornada electoral, que transcorre amb total normalitat a l’únic punt de votació de l’Ametlla de Mar.

14.00 h La participació creix un punt respecte a les anteriors municipals, a les 14 h del migdia. Han votat un 41,81% dels cridats a les urnes, respecte el 40,79% del 2015 a la mateixa hora.

En canvi, la coincidència amb les europees han fet que aquestes incrementin quasi un 15% en participació. A les 14 h, havien votat un 41,45% respecte al 26,86% de fa 5 anys.

13.00 h Tots els candidats a l’alcaldia de l’Ametlla de Mar ja han emès el seu vot, tant per les eleccions municipals com també per les europees.

12.00 h La jornada electoral transcorre amb total normalitat. El migdia és el moment preferit pels caleros per exercir el seu dret a vot. Ho expliquem en directe al Notícies en Xarxa.

10.30 h Aquestes eleccions podrien ser més participades que les anteriors municipals i europees. Durant tot el matí, hi ha activitat al col·legi electoral.

9.00 h S’obren les portes del col·legi electoral, l’Institut Candelera, amb normalitat i totes les meses constituïdes.

8.45 h Es podrà escollir entre 5 candidatures locals i fins a 32 candidatures europees. Les municipals són: Junts per l’Ametlla de Mar, Esquerra Republicana, Compromís i Podem per la Cala, Ciutadans i Entesa per la Cala.

8.30 h Les set meses electorals ja estan constituïdes i s’estan ultimant els preparatius per l’obertura del punt de votació. Ho expliquem en directe al Notícies en Xarxa.

8.15 h També es voten avui els nous eurodiputats per al Parlament Europeu. En aquest cas, a l’Ametlla de Mar poden votar 4.668 persones, un centenar menys respecte les municipals.

8.00 h Les caleres i caleros estan cridats a les urnes, aquest diumenge, per escollir els representants de l’Ajuntament pels pròxims quatre anys. Poden votar 4.774 persones.

Comparteix