Tot a punt pel debat electoral multiplataforma de La Cala RTV

Comparteix

Aquest dimecres, en directe a les 20 h del vespre, els cinc candidats a l’alcaldia de l’Ametlla de Mar debatran sobre l’estat del municipi i la seva aposta pel futur. A més, per primera vegada en els mitjans de comunicació locals, el debat també es podrà seguir en vídeo.

Els cinc caps de llista –Joan Pere Gómez (Junts per l’Ametlla de Mar), Jordi Gaseni (Esquerra Republicana), Javier Sánchez (Compromís i Podem per la Cala), Josep Maria Figueres (Ciutadans) i Antonio Espuny (Entesa per la Cala)– debatran sobre qüestions com l’economia i l’urbanisme local, els serveis municipals o els seus projectes de futur per la població.

Serà amb un debat més flexible, amb tres blocs, on cada candidat disposarà de sis minuts per bloc per exposar les seves idees i fer les possibles rèpliques. També tindran un minut inicial per presentar-se i un final per fer les seves conclusions. Excepte aquest darrer minut, que serà ordenat de menor a major representació, la resta d’intervencions inicials seran sortejades.

El debat es podrà seguir pel dial 107.3 FM i l’streaming de lacalartv.cat/directe, però també en streaming en vídeo mitjançant el Facebook Live o el YouTube de La Cala RTV. Aquesta darrera opció també permetrà veure el debat al seu televisor intel·ligent (Smart TV). I per comentar el debat a les xarxes, s’utilitzarà l’etiqueta #LaCala26M.

Comparteix