L’Ajuntament crearà una nova borsa de treball per la Brigada Municipal

Comparteix

A partir d’aquest dijous, les persones interessades podran presentar la seva sol·licitud fins l’11 de juny. Els perfils són tant d’operaris de brigada com de personal de neteja.

En el cas del personal d’oficis de la Brigada, es cerquen conductors tractoristes i electricistes –que han d’acreditar els permisos de conducció i títols professionals–, fusters, jardiners, paletes, pintors, peons i operaris de neteja a la via pública.

També es busquen netejadors d’edificis i locals municipals. L’objectiu és que el consistori disposi d’una borsa amb candidats per ocupar aquests llocs de treball, en cas de necessitat o d’ofertes de treball, en períodes puntuals de feina.

Els interessats en inscriure’s a la borsa podran fer-ho presentant la corresponent sol·licitud i la documentació requerida a les oficines municipals de l’Ajuntament. Un cop tancat el termini, es farà la baremació, admissió d’aspirants i publicació de la borsa.

Comparteix