Entesa per la Cala es presenta com la ‘garantia de bon govern’

Comparteix

Aquesta és la marca electoral amb la qual concorreran els actuals regidors de Compromís, Antonio Espuny i Maria Marsal, que han creat una nova candidatura d’esquerres.

Diumenge, durant la presentació del seu projecte, van aprofitar per fer balanç de govern d’aquests quatre anys. El cap de llista va posar com a exemples de bona gestió la rebaixa de l’endeutament i la nul·litat del darrer contracte de l’aigua, en benefici dels ciutadans.

Tot plegat, afirmava, ha estat possible per la unitat d’acció amb ERC amb qui volen seguir treballant passades les eleccions. El candidat d’Entesa, Antonio Espuny, assegura que gràcies a la seva gestió la Cala podrà transformar-se a partir d’ara.

Pels propers anys, Entesa per la Cala proposa desenvolupar el polígon industrial, naturalitzar la costa, millorar la gestió dels residus o apostar per la mobilitat elèctrica. I tot, com explica la número 2 Maria Marsal, sense pujar els impostos i rebaixant el deute.

En l’acte també van presentar els candidats que formen part d’aquest nou projecte d’esquerres, vinculat a Movem.

Comparteix