L’Escola Sant Jordi farà una aula d’audiovisuals amb la donació rebuda per l’associació Mediterrània

Comparteix

El passat mes de desembre, l’entitat veïnal de Les Tres Cales es va dissoldre i, tal com marcaven els seus estatuts, ha donat el seu patrimoni a l’escola, que anirà destinat a crear un estudi de ràdio i un set virtual.

D’aquesta manera, els alumnes ampliaran i posaran en pràctica els seus coneixements audiovisuals en aquesta nova aula, que es crearà gràcies a l’ajuda econòmica d’uns 6.000 euros que ha donat Mediterrània al centre educatiu. També han rebut un equip de so o una paella de grans dimensions. Fàtima Garcia és la directora de l’Escola Sant Jordi.

El nou estudi radiofònic es condicionarà amb materials aïllants, una taula de so, micròfons i auriculars, un ordinador per fer les gravacions, entre altres accessoris. Pel que fa al set virtual, es disposarà d’una càmera, focus d’il·luminació, un teleprompter i un fons verd de croma. Alguns d’aquests equips han estat cedits per La Cala RTV.