Comença la campanya electoral de les municipals

Gómez (Junts), Gaseni (ERC), Sánchez (Compromís), Figueres (Cs) i Espuny (Entesa).
Comparteix

Els caleros podran triar entre cinc forces polítiques municipals, el pròxim 26 de maig a les urnes, per escollir el futur de l’Ametlla de Mar.

Aquest divendres s’ha donat el tret de sortida a la campanya electoral de cara a les eleccions municipals. En total, són cinc les candidatures que optaran a tenir representació al consistori: Esquerra Republicana, Compromís i Podem per la Cala, Ciutadans, Junts per l’Ametlla de Mar i Entesa per la Cala.

Esquerra Republicana busca revalidar l’alcaldia després d’haver-la aconseguit, per primer cop, ara fa quatre anys. El pacte d’esquerres va treure del govern als convergents després de dotze anys, vuit dels quals amb majoria absoluta. El candidat és l’actual alcalde, Jordi Gaseni, qui aposta per ‘En bones mans’ com a eslògan.

Per la seva part, el PDeCAT vol recuperar l’alcaldia i ho farà presentant-se amb la marca de Junts per l’Ametlla de Mar. Tot i guanyar les anteriors municipals, han estat a l’oposició aquest mandat. El seu candidat és novament Joan Pere Gómez, que es presenta amb el lema ‘Despertem junts l’Ametlla de Mar’.

Per la seva part, Compromís per la Cala es presenta en coalició amb Podem. El seu candidat serà el primer secretari local del PSC, Javier Sánchez, en una llista cremallera entre les dues formacions. Des d’aquesta candidatura aposten per dos lemes: ‘Una Cala per a tothom’ i també ‘Amb compromís podem’.

D’altra banda, els regidors socis de govern d’ERC s’han desvinculat de Compromís, amb el qual es van presentar fa quatre anys, i n’han creat un de nou: Entesa per la Cala, en coalició amb Movem. El seu cap de llista serà l’actual primer tinent d’alcalde, Antonio Espuny, qui aposta com a eslògan per ‘Garantia de bon govern’,

I l’última formació en sumar-se a les municipals ha estat Ciutadans. El partit taronja es presenta per primer cop en unes eleccions a l’Ametlla de Mar, després de constituir-se com agrupació local fa quatre anys, i ho fa amb Josep Maria Figueres al capdavant. Cs es presenta amb ‘Tots som l’Ametlla’ com a lema de campanya.

Comparteix