S’ampliarà el vial d’accés al Complex Esportiu

Comparteix


L’Ajuntament ha començat les obres per millorar el tram entre l’aparcament i el camí dels Racons.

La carretera d’accés al Complex Esportiu Municipal s’ampliarà. L’Ajuntament ha començat els treballs per millorar el vial, entre la cruïlla amb el camí dels Racons i l’aparcament. D’aquesta manera es facilitarà una millor mobilitat pels usuaris.

Les obres han començat amb l’arranjament dels terrenys, on s’ampliarà la carretera, i el moviment de l’enllumenat actual. Després es farà l’asfaltat aglomerat i la pintura dels carrils d’un vial que acabarà tenint uns 8 metres d’amplada.

L’objectiu és aconseguir una millor mobilitat, tant a peu com a vehicle, pels usuaris de la zona esportiva. Aquestes obres s’executen en paral·lel a la construcció del nou camp de futbol 7 de gespa artificial, annex a l’actual, que ja han començat amb els treballs previs.

Aquest dijous, també s’iniciaven els treballs de renovació del terra del Poliesportiu Municipal Galetet per un nou parquet. Això ha obligat a buscar un emplaçament temporal a les diferents activitats que es realitzen al pavelló.

Comparteix