L’Ametlla de Mar es promociona a Barcelona

Comparteix

Turisme de l’Ametlla de Mar i diverses empreses d’activitats i allotjament locals seran presents aquest cap de setmana al Mercat d’Escapades a Catalunya.

Del 3 al 5 de maig, l’Àrea Municipal de Turisme, conjuntament amb empreses d’activitats i d’allotjament locals, s’instal·larà a un estand al passeig Lluís Companys de Barcelona, entre l’Arc de Triomf i el Parc de la Ciutadella, per reforçar la destinació turística de la població al mercat emissor més important de Catalunya.

Durant tres dies, els visitants podran triar i remenar les diferents propostes d’experiències de turisme actiu que ofereix la població, entre elles la 1a Fira de la Mar que se celebrarà el 8 i 9 de juny. També es portaran a terme sortejos d’activitats i caps de setmana. Damià Llaó és el gerent de l’Àrea Municipal de Turisme.

El Mercat d’Escapades l’organitza anualment l’Agència Catalana de Turisme a Barcelona, per donar a conèixer les diferents experiències i activitats del territori. L’horari del mercat serà divendres de 12 h a 21 h, dissabte de 11 h a 21 h i diumenge d’11 h a 19 h.

Comparteix