Antonio Espuny serà el cap de llista d’Entesa per la Cala

Comparteix

Els actuals regidors de Compromís trenquen amb el partit i creen un nou moviment d’esquerres vinculat a Movem.

Entesa per la Cala serà la marca electoral amb la qual Antonio Espuny optarà a l’alcaldia. D’aquesta manera, l’actual primer tinent d’alcalde fa oficial el trencament dels actuals regidors de Compromís amb el partit per discrepàncies, i aposta per una nova candidatura d’esquerres per seguir governant l’Ametlla de Mar.

Espuny repeteix la confiança a Maria Marsal, qui serà la número 2 de la candidatura, que compta amb Joan Borràs, Marta Gonzàlez, Betlem Llambrich, Mar Brull i Mar Burgos en les primeres posicions. Una llista que, com apunta Marsal, han feminitzat i amb la qual volen continuar gestionant amb “transparència” el municipi.

Respecte a la sortida de Compromís, Espuny ha explicat que va oferir-se per seguir encapçalant la candidatura però no es va arribar a un acord sobre com s’havia de configurar la llista electoral. En aquest sentit, el cap de llista d’Entesa per la Cala afirma que no volia ser ni un candidat ‘titella’ ni permetre un veto a Marsal.

La nova formació es presentarà de la mà de Movem Terres de l’Ebre, després d’haver signat un acord municipalista que garanteix l’autonomia local i que alhora defensa uns valors progressistes, de llibertats, d’ecologisme i d’igualtat. Aquesta marca també està associada a En Comú Guanyem.

Comparteix