Més d’un centenar de cantaires caleros oferiran un concert divendres en la tradicional Trobada de Corals Caleres

Comparteix

Serà la 11a edició d’aquesta cita musical, que se celebra anualment i que pretén posar en valor les formacions corals del municipi.

La 11a Trobada de Corals Caleres reunirà les quatre corals existents del municipi: la Coral Verge Candelera, la Coral de l’Institut Candelera, la Coral de l’Escola Sant Jordi i els diferents grups de corals de l’Escola de Música Municipal de l’Ametlla de Mar. 

Cadascuna d’elles interpretarà diversos temes treballats durant el curs i en acabar, es farà el cant comú, enguany en homenatge al músic català Xesco Boix.Anna Vizcarro és cap d’estudis de l’EMMA i organitzadora de la trobada.

El concert, obert a tothom, serà aquest divendres 26 d’abril, a les 18 h i a la Sala de la Societat.

Comparteix