Les previsions d’ocupació turística a l’Ametlla de Mar aquesta Setmana Santa són optimistes

Comparteix

Si la climatologia acompanya, s’espera una ocupació alta durant aquestes vacances de Pasqua tant en hotels com càmpings. Moltes empreses nàutiques també han començat la temporada d’activitats.

Els hotels tenen reserves superiors al 80% pels dies festius de setmana santa, que s’enfilen al complet divendres i dissabte sant. En el cas dels càmpings, a hores d’ara tenen més d’un 70% dels bungalous reservats. El gerent de l’Àrea Municipal de Turisme, Damià Llaó, explica que l’augment d’aquestes xifres dependrà del temps.

Que la Setmana Santa enguany hagi estat tardana també ha afavorit que moltes de les empreses de turisme nàutic hagin començat la temporada. Algunes de les propostes incloses al catàleg de l’Ametlla de Mar Experience són des de busseig i snorkel, nedar entre tonyines o pesca recreativa fins a senderisme i ciclisme.

Comparteix