En marxa els campus i parcs infantils de Setmana Santa

Comparteix

El més nombrós és el que organitza la regidoria de Joventut, però també destaca la participació en els esportius.

Comencen les vacances de Setmana Santa i també arrenquen les activitats per als escolars. Enguany a l’Ametlla de Mar, s’organitzen fins a quatre propostes de campus esportius i parcs infantils, que combinaran l’aprenentatge i l’entreteniment.

El parc més important en nombre d’inscrits és el que organitza la regidoria de Joventut. Entre les activitats, s’explicarà com funciona la subhasta del peix o quin és el problema dels plàstics a la mar, amb diferents tallers a l’aire lliure. Vicenç Llaó és el regidor de Joventut:

En l’àmbit esportiu, i com a novetat, també hi haurà un campus nàutic de vela que s’afegeix als de futbol i gimnàstica rítmica. Totes les activitats estan organitzades en horari de matí i es realitzaran des d’avui dilluns i fins dijous.

Comparteix