El ‘Cafè en família’ potencia les habilitats parentals de les mares amb fills preadolescents

Comparteix

La iniciativa és dirigida a famílies amb fills preadolescents pretén compartir i aprendre sobre l’educació dels fills

Més d’una quinzena de mares amb fills preadolescents han participat en el ‘Cafè en família’, una iniciativa per compartir i aprendre sobre l’educació dels fills. Aquest dilluns, coincidint amb la darrera de les xerrades, s’ha fet l’acte de clausura.

En aquestes trobades, dirigides per tècniques del Servei d’Intervenció Socioeducativa, s’han tractat aspectes com reforçar les dinàmiques i les relacions familiars, aprendre a resoldre els conflictes amb els fills i filles o com gestionar situacions quotidianes.

Joan Manel Tello és el regidor d’Ensenyament:

Les xerrades, que s’han realitzat a l’Escola Sant Jordi, segueixen ara en el marc del programa #AquíProuBullying, els dijous a la tarda. El ‘Cafè en família’ és una iniciativa de la regidoria de Benestar Social de l’Ametlla de Mar i el Consell Comarcal del Baix Ebre.

Comparteix