Els alumnes de l’Institut Candelera donaran a conèixer aquest dissabte el projecte ‘Els plàstics tic tac tic tac’

Comparteix

Al llarg del curs, els alumnes de secundària del centre calero han estat treballant sobre l’abús dels plàstics i la seva reutilització i aquest dissabte, els treballs seran exposats en un acte obert a tothom.

Els alumnes d’ESO de l’Institut Candelera presentaran aquest dissabte ‘Els plàstics tic tac tic tac’. Es tracta d’un projecte de conscienciació sobre l’abús dels plàstics i la seva reutilització, en el qual els alumnes han estat elaborant diferents treballs durant tot el curs, dins les diferents matèries.

Els microplàstics, els materials biodegradables o les tres R són algunes de les temàtiques que s’han anat treballant en els diferents cursos del centre i en cadascuna de les matèries, com a anglès, a tecnologia o a química. Els treballs elaborats seran exposats aquest dissabte per tal de donar-los a conèixer a tothom. Fermí Santamaria és professor de l’Institut Candelera.

L’objectiu del projecte ha estat conscienciar i sensibilitzar a l’alumnat sobre l’ús abusiu dels plàstics i alhora fer-los coneixedors de les seves propietats i l’ús correcte. A partir d’ara, seran ells els responsables de compartir aquesta missió a tota la població. Miguel Montaña i Mia Raphael són alumnes de 4t d’ESO i membres de l’Ecotsunami.

L’acte serà obert a tothom i tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 10 h del matí, al Centre d’Interpretació de la Pesca.

Comparteix