La Cala promou l’esport com a eina de salut i benestar amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física 2019

Comparteix

Aquest dijous i el pròxim dissabte, el cem La Cala oferirà classes dirigides gratuïtes i obertes a tothom. A banda, dissabte també tindrà lloc una caminada popular pel GR-92, organitzada pel CAP L’Ametlla de Mar – el Perelló i l’Ajuntament.

L’Ajuntament ha organitzat diverses activitats gratuïtes i obertes a tothom per aquest dijous i dissabte, dia en què la matrícula d’abonaments serà gratuïta.

Les activitats s’iniciaran aquest dijous amb una sessió de fitness per a tots els públics. El cem La Cala oferirà gratuïtament, a partir de les 18.30 h, algunes de les classes habituals, com són el zumba i el ciclo-indoor.

Dissabte seguirà la celebració amb una jornada de portes obertes a les instal·lacions del cem, on els caleros podran gaudir de tots els seus espais. A més, tindran lloc classes dirigides de ciclo-indoor (10 h) i d’aqua-gim (11 h).

El mateix dia, també s’oferirà la possibilitat d’abonar-se al complex esportiu i als cursos que ofereix l’Àrea Municipal d’Esports, sense haver de pagar la matrícula. Griselda Gaseni és la coordinadora del cem La Cala.

Per altra banda, l’Equip d’Atenció Primària L’Ametlla de Mar – el Perelló i l’Ajuntament han organitzat una caminada popular pel GR-92 aquest dissabte. La sortida serà des del CAP a les 10.30 h i s’arribarà fins al Port Olivet. Enric Bachrani és el director del CAP.

Comparteix