Neix a l’Ametlla de Mar una associació per fer ‘Plans en Família’

Comparteix

Es presentarà oficialment aquest dissabte en una jornada festiva amb un munt d’activitats gratuïtes per als més menuts.

L’associació Plans en Família es presentarà públicament aquest dissabte al parc del Bon Repòs. Gegants, manualitats, contacontes, música i ball són algunes de les activitats que ha organitzat aquesta nova entitat per donar-se a conèixer. La jornada s’iniciarà a les 11 h del matí i serà totalment gratuïta i oberta a tothom.

Plans en Família és un grup format per una quinzena de famílies que neix de la necessitat de compartir estones i vivències entre els diferents membres familiars. En aquest sentit, pretén promoure activitats infantils, dirigides principalment per infants d’entre 0 a 12 anys, sobretot dins del municipi. Eli Bonfill és una de les membres de la junta de l’associació.

Unes idees que van des d’activitats lúdiques, passant per les educatives, fins a les culturals. I és que la intenció és apropar la cultura local als més menuts. Per això, en la festa de presentació comptaran amb els gegants del municipi. Gemma Montecino és una altra de les membres de la junta de l’associació.

Els interessats en formar part a l’associació Plans en Família, pot fer-ho directament aquest dissabte o bé enviant un correu electrònic a associacioplansenfamilia@gmail.com. La quota de soci per família és de 20 euros anuals, que permetrà obtenir descomptes en les sortides i activitats organitzades des de l’entitat.

Comparteix