El ple aprova per unanimitat una moció per millorar Les Tres Cales

Comparteix

Una taula de seguiment estudiarà les demandes consensuades entre els veïns de la urbanització i el consistori.

El ple va aprovar divendres per unanimitat un acord amb l’associació Mestral XXI. La demanda veïnal demana, entre d’altres, que s’asfaltin els carrers de la primera fase en un termini de 7 anys. El govern afirma que, progressivament, ja està asfaltant amb aglomerat la urbanització.

Són una bateria d’onze propostes consensuades entre l’entitat i el consistori. Tots els grups municipals han apuntat que són peticions assumibles i que permetran solucionar greuges històrics a Les Tres Cales. Per tal d’estudiar les demandes, es crearà una taula de seguiment entre l’Ajuntament i l’associació. Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ametlla de Mar (ERC):

Els veïns també reclamen un reforç en la recollida d’escombraries. Des del consistori subscriuen la demanda i ja han adreçat una petició al COPATE –qui gestiona el servei– perquè la intensifiqui. També s’ha acordat tenir en condicions òptimes els accessos a les platges abans de Setmana Santa. Antonio Espuny és el portaveu de Compromís per la Cala:

Altres peticions fan referència a la recuperació del transport escolar gratuït, la col·locació d’unes plataformes viàries davant del parc públic de Les Tres Cales, la instal·lació d’un desfibril·lador automàtic (DEA) al Centre Social o la programació d’actes festius durant les Festes Majors. Joan Pere Gómez és el portaveu del PDeCAT:

Entre aquests onze punts acordats, però, hi manca un problemàtica històrica que també es va posar damunt la taula en el plenari: la solució a la depuració d’aigües residuals a les urbanitzacions nord. De fet, Les Tres Cales té desplegada una xarxa de clavegueram que mai ha entrat en servei. Joan Font és el portaveu de Plataforma Calera:

Escolta el ple sencer:

Comparteix