L’hort escolar ja dóna els seus fruits

Comparteix

Divendres passat, les famílies dels alumnes de l’Escola van poder visitar l’hort amb el qual estant treballant els seus fills i filles aquests darrers mesos.

Des d’aquest curs, els alumnes de l’Escola Sant Jordi i els usuaris de la Residència L’Onada comparteixen la gestió d’un hort. Els alumnes de tots els cursos han pogut col·laborar en tot el procés de plantació, des de la preparació de la terra fins a obtenir els seus fruits. La intenció, com comenta la directora del centre Fàtima Garcia, és seguir treballant amb el projecte introduint noves propostes d’aprenentatge.

Es tracta d’un projecte intergeneracional, que pretén potenciar la socialització, l’entesa i la transmissió de coneixements i valors entre les generacions. Tot plegat, compta amb el suport de l’AMPA i de l’Ajuntament, qui ha aportat els recursos per crear l’hort. Joan Manel Tello és el regidor d’Ensenyament.

Comparteix