Nou cicle mitjà en vela a l’Escola Nauticopesquera

Comparteix

Serà el primer centre de les Terres de l’Ebre que ofereix aquesta formació, que s’emmarca dins l’Estratègia Marítima de Catalunya, i que reforçarà la Destinació de Turisme Esportiu en Vela del municipi.

L’Escola Nauticopesquera de l’Ametlla de Mar oferirà el curs vinent el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Tècnic Esportiu en Vela. Formar futurs monitors de la vela és la nova aposta formativa de l’Institut Escola de Capacitació Nauticopesquera pel curs 2019-2020.

Una formació que pretén promoure aquesta pràctica esportiva entre els alumnes d’ensenyaments marítims i incentivar la destinació de turisme esportiu que té l’Ametlla de Mar en vela i submarinisme.

Tot i que el cicle formatiu s’iniciarà al setembre, des d’aquest dilluns 45 alumnes del centre han començat un curs d’iniciació per superar la prova d’accés requerida per accedir al cicle. Per poder fer les pràctiques, que es faran a les instal·lacions del Club Nàutic per vela lleugera i el Port Calafat per windsurf, l’Escola ha adquirit el material necessari.

Joan Manel Tello és el regidor d’Ensenyament:

El cicle s’oferirà per les tardes, per tal de poder-se combinar amb altres estudis de formació professional que ofereix l’Escola Nauticopesquera. 

Comparteix