Escorcoll a l’Ametlla de Mar per una investigació a un grup criminal especialitzat en furts en àrees de servei en autopistes

Comparteix

S’han fet sis entrades i escorcolls a l’Ametlla de Mar, Reus, Mont-roig i l’Hospitalet de l’Infant .

Els Mossos d’Esquadra han iniciat aquest matí un dispositiu policial contra un grup criminal especialitzat en furts en àrees de servei de l’autopista A-7 entre la Jonquera i Múrcia, però especialment a la zona del Camp de Tarragona.

Els agents han fet una de les entrades a l’Ametlla de Mar, en un domicili del passeig Marítim, on haurien detingut una persona. La policia hauria sortit de l’immoble amb caixes, amb una gran quantitat d’objectes provinents dels furts que cometien en les àrees de servei.

També s’han fet registres simultanis a l’Hospitalet de l’Infant, Mont-roig del Camp i Reus. En total, s’han produït sis detencions que correspondrien als màxims responsables del grup criminal. Els Mossos no descarten que es puguin realitzar noves detencions.

Comparteix