S’actua per segellar el sostre del Poliesportiu i així evitar les filtracions d’aigua de pluja

Comparteix

Es tracta d’una actuació prèvia a les obres de millora del paviment del pavelló, que es renovarà pròximament.

L’Ajuntament ha enllestit els treballs de millora de la impermeabilització del sostre, que busca acabar amb els problemes que s’arrossegaven a la coberta. L’actuació s’ha centrat principalment a segellar les juntes de les planxes amb les claraboies, per on s’havia detectat que es filtrava l’aigua de pluja.

El govern confia que, d’aquesta manera, es posi fi a les goteres. L’alcalde Jordi Gaseni ha explicat que era una actuació imprescindible abans d’instal·lar el nou parquet.

Aquesta no ha estat l’única actuació que s’ha fet recentment a les instal·lacions esportives municipals. La passada setmana es van fer treballs de millora al camp de futbol, amb la reparació de les xarxes protectores. I també s’han iniciat els treballs previs a la construcció del nou camp de futbol 7.

Comparteix