ERC l’Ametlla de Mar presenta la seva llista pel 26 de maig

Comparteix

L’assemblea local va ratificar, divendres al vespre, la candidatura que encapçalarà l’actual alcalde Jordi Gaseni. Els actuals regidors republicans també repetiran en una llista que s’ha configurat de manera igualitària.

Esquerra Republicana de l’Ametlla de Mar ha donat a conèixer el seu equip per les municipals. Al costat de Gaseni, que va ser escollit cap de llista per la militància l’estiu passat, hi serà la presidenta d’ERC al municipi, Jani Brull. Els regidors Vicenç Llaó, Mayte Puell i Joan Manel Tello també ocuparan els primers llocs, amb la tercera, quarta i cinquena posició de la candidatura republicana.

El partit també ha incorporat independents, com Maite Boquera i Jordi Llaó, que ocuparan la sisena i setena plaça de la llista. També hi haurà el Jovent Republicà, representat per la seva coordinadora local, Noèlia Sancho, en vuitena posició. El candidat d’Esquerra, Jordi Gaseni, assegura que és un equip preparat per seguir treballant pel municipi.

Completen la llista un bon nombre de militants i simpatitzants al projecte republicà. Destaca el tretzè i últim lloc per al president de la SCER, Joan Pere Brull. La presentació oficial de tota la candidatura serà el dia 5 d’abril, amb la presència de la portaveu d’ERC i diputada al Parlament, Marta Vilalta.

Comparteix