L’Ajuntament treballa per ampliar les condicions per gaudir de les bonificacions a l’aparcament Llibertat

Comparteix

La intenció és que les persones i empreses vinculades a la població, a banda dels que paguen l’impost de circulació, puguin disposar dels avantatges econòmics del pàrquing de superfície de les Escoles Velles.

Després de sis mesos de funcionament de l’aparcament Llibertat, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar està treballant per oferir els descomptes a tots aquells vehicles que tinguin algun tipus de vinculació amb la població, ja sigui per segona residència o per la pràctica d’alguna activitat empresarial al municipi. A hores d’ara, ja són més de 400 els abonats en aquest pàrquing de rotació.

La targeta d’abonament, que té un cost anual de 10 euros, dóna la possibilitat d’estacionar fins a 3 hores seguides, entre les 9 i les 24 h, sense cap cost. A la nit, es pot aparcar de manera gratuïta. L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, comenta que la intenció és oferir una zona d’aparcament fàcil als ciutadans, tant en temporada baixa com alta. 

Les tarifes de l’aparcament Llibertat, durant el dia i en temporada alta, són d’1 euro per hora durant les tres primeres i, a partir d’aleshores, s’incrementa a 3 euros tant pels abonats com per la resta. A la nit, la tarifa és de 0,50 euros per hora, sense cap increment. En temporada baixa, aquestes tarifes estan reduïdes a la meitat.

Comparteix