Més d’una vintena de caleres i caleros participaran a la manifestació del 16 de març a Madrid

Comparteix

Un autocar conjunt amb veïns del Perelló i Deltebre, sortirà dissabte el matí de l’Ametlla fins a la ciutat espanyola per assistir a la convocatòria.

Més d’una vintena de caleres i caleros viatjaran a Madrid en bus per participar a la manifestació ‘L’autodeterminació no és delicte, és un dret’. La Cala per la Independència i dues territorials més de l’ANC han organitzat un autocar conjunt per assistir dissabte a la concentració en protesta pel judici del procés.

La manifestació, impulsada per l’ANC i Òmnium, compta amb el suport d’una quarantena d’entitats. La voluntat és denunciar la repressió i la vulneració de drets fonamentals a l’Estat espanyol. La coordinadora de la Cala per la Independència, Montse Gonzàlez, agraeix la bona resposta de la ciutadania davant la convocatòria.

Els caleros que vagin amb el bus de l’ANC sortiran sobre les 8 h del matí des de la població, per desplaçar-se cap a Madrid. La manifestació tindrà lloc a les 18 h de la tarda, s’iniciarà a les portes de l’estació d’Atocha i arribarà fins a la plaça de Cibeles, recorrent el passeig del Prado, on s’hi faran els parlaments i actuacions musicals.

Comparteix