‘La Deskarada’ és el primer col·lectiu feminista de l’Ametlla de Mar

Comparteix

Es presentarà aquest dijous en un acte a la sala d’actes de l’Ajuntament, obert a tothom.

Hores abans del Dia Internacional de la Dona, el nou col·lectiu feminista de La Cala ha decidit presentar-se davant la població per donar-se a conèixer, explicar les accions i propostes que volen tirar endavant, i sumar noves ‘deskarades’.

‘La veu del poble feminista’. Amb aquesta premissa va néixer, fa pocs mesos, ‘La Deskarada’, una associació no mixta i de totes les edats. El seu objectiu principal és donar veu a totes les dones caleres, i també educar i autoacompanyar. Noemí Llambrich i Júlia Sueca són impulsores del col·lectiu.

A hores d’ara, ja compten amb més de 300 seguidors a les xarxes socials i la seva intenció és seguir creixent. Per això, aquest dijous, faran la presentació pública a la sala d’actes de l’Ajuntament, a les 20.30 h. A més, demà divendres a les 12 h, han organitzat a la plaça Nova una jornada reivindicativa i un minut de silenci per les víctimes de la violència masclista.

Comparteix