La maqueta de l’’Amiral de Kersaint’ es podrà veure al Centre d’Interpretació de la Pesca

Comparteix

Els Amics del Museu Marítim presentaran aquest dissabte la reproducció d’aquest vaixell enfonsat davant les aigües caleres, conegut popularment com ‘Lo Vinater’.

L’exposició dels vaixells enfonsats al golf de Sant Jordi durant la Primera Guerra Mundial augmenta i comptarà amb una aquesta nova peça. Serà la segona maqueta que els Amics del Museu Marítim de Barcelona elabora. Josep Hortet és el president de l’associació.

Aquesta maqueta augmentarà el valor de l’exposició permanent que vol donar a conèixer la història que amaguen les aigües més profundes del golf de Sant Jordi. Vicenç Llaó és el regidor de Cultura de l’Ametlla de Mar.

La presentació de la maqueta de l’’Amiral de Kersaint’ tindrà lloc aquest dissabte a les 12 h i al CIP. En l’acte, l’historiador i documentalista submarí Josep Maria Castellví explicarà la història d’aquest vapor francès, enfonsat pel submarí alemany U63, el 1917.

Comparteix