La Cala torna un any més a disfressar-se per Carnestoltes

Comparteix

Més de 1.000 euros en premis es van repartir en els concursos sèniors i infantils, organitzats per l’Ajuntament.

La Cala s’ha disfressat, aquest cap de setmana, per celebrar el Carnestoltes. Els concursos, organitzats per la regidoria de Festes, han comptat amb una trentena de participants. Les disfresses sèniors desfilaven dissabte a la nit, des de l’Ajuntament fins al Poliesportiu, on van ser rebudes amb molta animació.

El premi gran de la nit, el de carrossa, se’l van emportar els personatges de la pel·lícula ‘Toy Story’, valorat amb 350 euros i una gratificació de 60 euros per la confessió de la carrossa. Les boles de neu de la comparsa ‘Souvenirs del món’ es van emportar 200 euros. I les sirenes d”H₂O’, el premi de grup amb 150 euros.

També assenyalar els premis per la parella de ‘Lo cosidor de la iaia’, que simulava les caixes metàl·liques rodones de galetes plenes de fils i botons, amb 100 euros. I la categoria individual, amb 60 euros de premi, per ‘La Pili 2.0’. La nit al pavelló poliesportiu va seguir amb la festa Arenalia, amb música per a tots els públics.

Diumenge la cita va ser per als més petits, amb la rua i concurs infantil. Els ‘Amics invasors’ van endur-se el premi de comparsa, valorat en 100 euros. ‘Petits Trapelles’ el de grup amb 70 euros, ‘Família Barbie’ el de parella o trio amb 50 euros, i ‘Mérida’ l’individual amb 30 euros. La festa va seguir amb una xocolatada per tots els assistents.

A banda de les rues i concursos, dissabte a la tarda va fer presència el Rei Carnestoltes i la Serafina que van fer ballar a tothom a la plaça Nova, envoltats de molt confeti. I dijous i divendres passats, els centres educatius van fer les respectives rues escolars. A més, durant tota la setmana passada, van seguir les ordres del Rei.

Comparteix