S’inicien les obres per remodelar el moll de les tonyineres de l’Ametlla de Mar

Comparteix

L’actuació reordenarà el tram final del moll on amarren embarcacions de pesca i les tonyineres per oferir un servei de major qualitat als usuaris del port, amb una inversió de 121.000 euros

Ports ha començat les obres de reordenació del tram del moll de Llevant de l’Ametlla de Mar destinat a les tonyineres. L’actuació permetrà millorar els amarratges i les zones de treball de les empreses pesqueres.

Els treballs condicionaran la part frontal del moll, que té més de mig quilòmetre de longitud, i el vial d’accés, també es canviaran els norais i les defenses per millorar l’amarratge, es definiran les zones d’aparcaments i carrils de circulació, i l’espai per a les xarxes de pesca. Joan Pere Gómez és el gerent de Ports de la Generalitat.

Les obres es preveu que finalitzin en dos mesos i s’invertiran 121.000 euros.

Comparteix