Plataforma Calera no concorrerà a les pròximes municipals

Comparteix

El portaveu Joan Font deixarà la política municipal després de més de 20 anys dedicat.

Plataforma Calera no es presentarà a les pròximes eleccions municipals a l’Ametlla de Mar. La formació no seguirà en política, com tampoc ho faran els seus actuals regidors Joan Font i Gemma Margalef. L’actual mandat han estat a l’oposició, tot i que han donat suport a l’equip de govern.

La continuïtat del grup municipal de Plataforma Calera no ha estat possible, segons reconeixen els seus regidors, per la manca d’un equip que volgués liderar aquesta agrupació. I és que el seu portaveu, Joan Font, deixarà la política local després de més de 20 anys vinculat a l’Ajuntament, sis dels quals com alcalde, quan finalitzi aquest mandat.

Tampoc continuarà en política la regidora Gemma Margalef, tot i que no descarta tornar a la vida política en un futur. Plataforma Calera ha estat a l’oposició tot el mandat, tot i que va a un pas de formar part del govern local. De fet, el grup va facilitar el canvi d’alcaldia i ha donat suport i estabilitat al consistori.

Plataforma Calera va néixer l’any 1993 com una agrupació política concorrent a les eleccions municipals, en diferents comicis, en coalició amb el Partit Popular. L’any 2015, però, van presentar-se com una agrupació d’electors. Joan Font i Marta Font van ser escollits regidors, tot i que la darrera va deixar el càrrec a meitat de mandat i va entrar Gemma Margalef.

Comparteix