Dos caleros a les llistes d’ERC a les europees

Comparteix

Marc Casanova i Céline Borràs, membres del Jovent Republicà, formaran part de la llista ‘Ara Repúbliques’.

Els caleros Marc Casanova i Céline Borràs, membres del Jovent Republicà, formaran part de la llista d’Esquerra Republicana (ERC) a les eleccions europees. Així ho va escollir el Consell Nacional dels joves republicans, celebrat el passat dissabte a Badalona.

El cap de llista del Jovent al Parlament Europeu, el calero Marc Casanova, va defensar que les eleccions europees són «una oportunitat perquè els Països Catalans portem a Brussel·les la denúncia de la repressió que comporta el judici franquista del Tribunal Suprem».

La secretària d’Organització del Jovent Republicà a les Terres de l’Ebre, la calera Céline Borràs, també va destacar que «ens cal ser forts dins les institucions europees per tal de poder augmentar la projecció internacional del nostre projecte republicà. El jovent tenim la clau per canviar la història».

Ambdós formaran part de la llista electoral ‘Ara Repúbliques’ de la coalició formada per ERC, EH-Bildu i BNG a les pròximes eleccions europees del 26 de maig, i que s’ordenarà d’acord amb els criteris de paritat i igualtat en representació entre homes i dones.

Comparteix