S’asfaltaran més de tres quilòmetres de carrers a Les Tres Cales

Comparteix

La inversió, que serà una de les més importants dels últims anys, puja més de 177.000 euros.

La urbanització Les Tres Cales veurà realitzada, en pocs mesos, una important actuació als seus carrers. L’Ajuntament ja ha tret a licitació les obres per asfaltar més de tres quilòmetres de carrers, amb una inversió total de 177.000 euros.

Aquesta reparació del ferm es farà amb un asfalt aglomerat, que aportarà una major qualitat. En total, s’asfaltaran fins a 13.280 m² de carrers. A la zona mar, s’adequaran trams dels carrers Torrent del Pi, Mar, Garbí, Verge de la Cinta, Piscina, Cala Vidre, Bufador i Caleta.

A la zona centre, es millorarà el ferm de trams dels carrers Brisa, Ametlla de Mar, Dos, Castella, Lleida, Vint-i-tres i Vint-i-set. Mentre que a la zona de muntanya, serà al Xaloc, Divuit, Martín Vidal, Llevant, Onze, Tramuntana, Zahorí i l’avinguda Tres Cales.

Es tracta d’una de les actuacions més importants que s’ha materialitzat, en els últims anys, a la urbanització. L’alcalde Jordi Gaseni ha recordat que, des del consistori, s’han fet diverses actuacions per millorar els carrers de Les Tres Cales i que estan satisfets de seguir millorant.

Un cop tretes a concurs les obres d’asfaltat, s’espera que s’adjudiquin a principis de març. El cost total es finançarà amb recursos propis de l’Ajuntament i l’aportació de la Diputació de Tarragona mitjançant el Pla d’Acció Municipal.

Comparteix