S’acaba la Festa Major de la Candelera 2019

Comparteix

La regidoria de Festes assegura que ha estat una de les Festes més participades, tot i el vent.

L’Ametlla de Mar acomiada la Candelera. Entre l’1 i el 5 de febrer, la població ha viscut la seva Festa Major, marcada per l’alta participació tot i el temps. El vent no va impedir que es realitzessin la majoria d’actes previstos.

El Poliesportiu Municipal Galetet ha estat el principal escenari de la Festa Major calera, on s’han realitzat actes com el pregó, els vermuts populars, els Ritmes Cubans o la Festa del Coreano, així com les nits de ball amb grups musicals i orquestres de renom.

I és que les condicions meteorològiques, amb fort vent els primers dies de festes, van obligar l’Ajuntament a traslladar la majoria d’activitats al pavelló esportiu. Tot i això, el regidor de Festes, Vicenç Llaó, assegura que ha estat una de les Candeleres més participades.

En la mateixa línia s’expressa l’alcalde, Jordi Gaseni, qui agraeix la resposta de la gent, de sortir al carrer, unir-se i celebrar la festa amb tot el poble.

Per la seva part, la Pubilla Major 2019, Marta Bouzas, explica que l’acte més emotiu que ha viscut és la solemne processó –que va estar marcada pel vent– i també la unió entre les diferents pubilles i damisel·les.

Els reportatges dels millors moments de la Festa Major de la Candelera es poden veure clicant aquí.

Comparteix