Miquel del Roig al cartell del CanetRock 019

Comparteix

El cantautor calero actuarà en diverses ocasions durant el festival, entre els concerts dels principals caps de cartell.

Miquel del Roig tornarà al CanetRock aquest estiu. El cantautor de l’Ametlla de Mar forma part del cartell d’un dels festivals més importants del panorama musical català. El calero actuarà al costat d’artistes com La Pegatina, Els Catarres o Doctor Prats –que van estar dissabte passat a la població–.

Aquest dilluns es va fer la presentació del cartell d’enguany, que també compta amb grups com Els Pets, Buhos, Oques Grasses o Zoo. La missió encomanada a Miquel del Roig és mantenir la festa durant tota la nit, entre els concerts dels caps de cartell. El cantautor ha explicat que li suposa tornar, per quart consecutiu, al festival.

Enguany, el CanetRock se celebrarà el dissabte 6 de juliol. Les entrades ja estan a la venda al web oficial. Segons han explicat els organitzadors, fins a hores d’ara s’han venut 9.000 i esperen superar la xifra d’assistents de l’any passat, que va ser de 22.000 persones. A més, el festival publicarà el seu primer disc, que tindrà un component solidari.

Escolta l’entrevista sencera amb Miquel del Roig:

Comparteix